Gambar Nikah Ally Iskandar Dan Farah Lee


Mata Upadate -

Gambar Nikah Ally Iskandar Dan Farah Lee

gambar kahwin ally dan farah lee, ally iskandar nikah,farah lee nikah, majlis nikah ally iskandar dan farah lee, ally dan farah lee nikah, ally iskandar dan farah lee, ohbulan gambar nikah ally iskandar dan farah lee

image
Berita penuh dari OhBulan


Hanya 2 kali lafaz, personaliti tv3 terkenal, Ally Iskandar Mohd Mardzi, 36 telah bergelar suami kepada Nurfarahin Binti Romli, 22 dalam sebuah majlis akad nikah yang berlangsung di Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam, Pulau Wan Man, Terengganu, tepat jam 10:03 minit pagi.

Ally Iskandar segak bergaya mengenakan baju melayu putih telah dinikahkan berwakil wali bapanya, Romli Bin Ismail oleh jurunikah kawasan Kampung Atas Tol, Tuan Haji Mohd Abu Bakar dengan mas kahwin berjumlah RM250.

Pihak lelaki, Ally Iskandar menerima 9 dulang hantaran daripada pihak perempuan iaitu set pakaian lelaki, sedulang manisan, kelengkapan baju melayu, sejadah dan jubah, gubahan bunga rampai, replika rumah, sebuah iPhone dan sebentuk cincin.

Manakala, Nurfarahin atau lebih dikenali sebagai Farah lee menerima 7 dulang hantaran berupa gubahan sirih junjung, telekung dan sejadah, sebentuk cincin dan mas kahwin, sebuah rumah, sebuah Mac Book Pro, sehelai baju kurung dan senaskhah Al-Quran.

Dianggar lebih 100 jemputan daripada pihak lelaki dan perempuan hadir bagi memeriahkan majlis pernikahan kedua-dua pasangan pengantin ini.
Entry berkaitan sebelum ini  :

Gambar Farah Lee sebelum majlis pernikahan. Cantik sungguh Farah Lee ni kan?


SONY DSC


image

Semoga pernikahan diberkati Allah SWT InsyaAllah . Dan jodoh berpanjangan. Lagi banyak gambar di Laman OhBulan,
baiklah teman ... itulah postingan saya tentang Gambar Nikah Ally Iskandar Dan Farah Lee semoga teman sekalian terpuaskan dan jangan lupa untuk cari lagi untuk postingan yang serupa di sebelah kiri ^_^ tetap jaga Mata untuk selalu Update ^_^