Semakan Online Dan SMS Keputusan Permohonan MRSM 2012 Tingkatan 1 dan Tingkatan 4


Mata Upadate -

Semakan Online Dan SMS Keputusan Permohonan MRSM 2012 Tingkatan 1 dan Tingkatan 4

keputusan permohonan mrsm 2012,tarikh keputusan mrsm 2012, cara semak keputusan mrsm, semak mrsm onine, semak mrsm sms, permohonan mrsm , maktab rendah sains mara

image

Majlis Amanah Rakyat (MARA) akan mengumumkan keputusan bagi permohonan kemasukan ke Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Tingkatan 1 dan Tingkatan 4 bagi sesi pengambilan tahun 2012. Bagi pemohon yang telah membuat permohonan, anda boleh mula membuat semakan pada 20 Januari 2012.

Terdapat dua kaedah semakan yang boleh dibuat iaitu secara atas talian (ONLINE) dan semakan menggunakan khdimat pesanan ringkas (SMS)


Semakan Online

semakan boleh dibuat dengan melayari Laman Web Rasmi Mara . Pautan untuk semakan hanya akan dibuka setelah permohonan yang berjaya dikeluarkan oleh MARA.

Semakan SMS
 
MARA <jarak> MRSM <jarak> angka giliran dan hantar ke 15888 

baiklah teman ... itulah postingan saya tentang Semakan Online Dan SMS Keputusan Permohonan MRSM 2012 Tingkatan 1 dan Tingkatan 4 semoga teman sekalian terpuaskan dan jangan lupa untuk cari lagi untuk postingan yang serupa di sebelah kiri ^_^ tetap jaga Mata untuk selalu Update ^_^